Upozorenje
  • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 958

Menu

VELIKA PODRŠKA NAŠOJ DONNI ARES

VELIKA PODRŠKA NAŠOJ DONNI ARES

U hotelu "Han" na Bjelašnici održana je donatorska večera na kojoj se prikupljao novac za liječenje teško oboljele bh. pjevačice Donne Ares.

Uz umjetnički performans "Magacin Kabarea" i aukciju Donninih rukotvorina, prisutnima je predstavljena i Fondacija "Donna Ares", koja će u budućnosti pomagati u liječenju osoba oboljelih od karcinoma.

Hrabra bh. kantautorica, uz podršku supruga Džavida Ljubovcija, odlučila je pokrenuti Fondaciju jer joj je, kako je istaknula, veliki broj prijatelja, kolega s estrade, ali i bh. građana dao podršku iskazao solidarnost u njenoj borbi.

Kako nam je večeras kazala Donna, cilj osnivanja Fondacije je pomoć ljudima oboljelim od karcinoma.

- Zahvalna sam svima koji su došli večeras. Znam da ću pobijediti ovu bolest. Hvala svima od srca koji su došli da napravimo veliku stvar - rekla nam je ona.

Na donatorsku večeru pristigle su brojne poznate ličnosti, među kojima su i Osman Hadžić, Nihad Alibegović, Zana Marjanović, Neno Murić, Branka Sovrlić, Kemal Kozarić, Kemal Hasić, Emir Kapetanović, Eldin Huseinbegović...

Na donatorskoj večeri, prisutnima su prestavljene Donnine rukotvorine, umjetničke slike koje su, kako je naglasila, nastale iz čiste radoznalosti. One će biti prodavane u humanitarne svrhe.

Oni koji nisu mogli doći na donatorsku večer dali su svoj doprinos kupovinom slika koje je naslikala pjevačica, ili na neki drugi način.

- Nažalost jako je puno ovakvih projekata koje mi ne možemo fizički stići ni finansijski stići. Ipak, Donna Ares je naš krajišnik ljuti koji se nikada ne predaje i zato smo svi večeras tu. Presretan sam iz više razloga, a jedan od njih je finasijske prirode. Donna Ares je dobila novac da se može liječiti. Ova večer njoj sigurno puno znači - kazao je Ahmed Švrakić, direktor Hayat productiona.

Organizatori su istakli da je večera ispunila sva očekivanja, a da će prezicni podaci o prikupljenoj pomoći biti poznati naknadno.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Armin Muzaferija - Voljenom odlaze voljeni
2. Goran Karan - Jednom dnevno
5. The Babe Barbarella - Znam
6. Činčila Band - Marš na Mars
7. Indira Forza - Nisam spavala
8. Leo & Izabela Martinović - Samo ne brini za mene
9. Bukowskee - Amman
10. Enes Ukić - Vjenčani dar

TOP LISTA - NARODNA

1. Armin Šaković - Dobra strano mog života
2. Ruža Efendić- Ruža i trn
3. Šaćir Ameti - Dobra duša
4. Adnan Jakupović- Pješke
5. Semir Ceric Koke - Sve i sad
6. Sladja - Da ne čuje zlo
7. Kemal Hasić - Tebi malo je
8. Mikica - Ostavljena kraljica
9. Amra Halebić - Za sve kasno je
10. Haris Sefer- Dragana

TOP VIDEO

1. dRUMELODY - You and Me
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Goran Karan - Jednom dnevno
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Grupa autora - Jednaki
7. Zejd Šoto - Slovo o ljubavi
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta