hayat-musichayat-folk

Menu

VELIKA PODRŠKA NAŠOJ DONNI ARES

VELIKA PODRŠKA NAŠOJ DONNI ARES

U hotelu "Han" na Bjelašnici održana je donatorska večera na kojoj se prikupljao novac za liječenje teško oboljele bh. pjevačice Donne Ares.

Uz umjetnički performans "Magacin Kabarea" i aukciju Donninih rukotvorina, prisutnima je predstavljena i Fondacija "Donna Ares", koja će u budućnosti pomagati u liječenju osoba oboljelih od karcinoma.

Hrabra bh. kantautorica, uz podršku supruga Džavida Ljubovcija, odlučila je pokrenuti Fondaciju jer joj je, kako je istaknula, veliki broj prijatelja, kolega s estrade, ali i bh. građana dao podršku iskazao solidarnost u njenoj borbi.

Kako nam je večeras kazala Donna, cilj osnivanja Fondacije je pomoć ljudima oboljelim od karcinoma.

- Zahvalna sam svima koji su došli večeras. Znam da ću pobijediti ovu bolest. Hvala svima od srca koji su došli da napravimo veliku stvar - rekla nam je ona.

Na donatorsku večeru pristigle su brojne poznate ličnosti, među kojima su i Osman Hadžić, Nihad Alibegović, Zana Marjanović, Neno Murić, Branka Sovrlić, Kemal Kozarić, Kemal Hasić, Emir Kapetanović, Eldin Huseinbegović...

Na donatorskoj večeri, prisutnima su prestavljene Donnine rukotvorine, umjetničke slike koje su, kako je naglasila, nastale iz čiste radoznalosti. One će biti prodavane u humanitarne svrhe.

Oni koji nisu mogli doći na donatorsku večer dali su svoj doprinos kupovinom slika koje je naslikala pjevačica, ili na neki drugi način.

- Nažalost jako je puno ovakvih projekata koje mi ne možemo fizički stići ni finansijski stići. Ipak, Donna Ares je naš krajišnik ljuti koji se nikada ne predaje i zato smo svi večeras tu. Presretan sam iz više razloga, a jedan od njih je finasijske prirode. Donna Ares je dobila novac da se može liječiti. Ova večer njoj sigurno puno znači - kazao je Ahmed Švrakić, direktor Hayat productiona.

Organizatori su istakli da je večera ispunila sva očekivanja, a da će prezicni podaci o prikupljenoj pomoći biti poznati naknadno.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. Jasna & Sergej - Da si tu
2. Adis Skaljo - Za nas
3. Zona iskljuchenja - Vila
5. Igor Vukojević - Ubi' se sa srećom
6. Ina - Tim za nebo
7. NesKoH - Zauvijek sa vama
8. Dženan J.-Ti si tako dobra mala
9. Zlatan K. - Let love be your game
10.EFC - Nisam sam

TOP LISTA - NARODNA

1. Denial - Zli anđeli
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Elvira Rahić - Žurka
4. Nihad A. - Donesi divlje mirise
5. Sejo Boy - Žena nevjerna
6. Haris Sefer- Ljubavi moja
7. Haris Sefer - Bila mi je
8. Adnan Jakupović - Mati
9. Picardia band - Na valovima
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Denial Ahmetović - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta