Menu

Enes Begović: dva nova singla

Enes Begović: dva nova singla

Enes Begović sinoć je u popularnom showu "Zvijezda možeš biti ti", Hayat televizije, predstavio svoja dva nova singla, nazvana ''Da mi nude Sarajevo'' i ''100 zora''.

S obzirom na to da je prošlo tri godine od kako je izašao njegov album "Lijepa je", koji je doživio veliki uspjeh, došao je trenutak da Enes svojoj vjernoj publici predstavi nešto novo.

Odabrao je dvije pjesme kreativnih autora Damira Arslanagića i Amira Bjelanovića Tule. Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti kvalitetan autorski rad bh. autora, a Enes Begović svojom besprijekornom interpretacijom udahnuo je dušu ovim pjesmama, te dokazao, po ko zna koji put, svoj kvalitet i vokalne sposobnosti, koje mu dugi niz godina osiguravaju zvijezdani status i drže ga u vrhu estradne regionalne scene.

Tekst i muziku pjesme "Da mi nude Sarajevo" potpisuje Damir Arslanagić, aranžman Damir Arslanagić i Kenan Dedić. Za pjesmu "100 zora" tekst i muziku je napisao Amir Bjelanović Tula, a aranžman Amir Bjelanović Tula i Kenan Dedić. Mix i mastering urađen je u studiju Amadeus kod Marina Meštrovića. 


"Fantastičan je osjećaj kad se preko naših pjesama možemo povezati s ljudima. Moje pjesme su pjesme svih ljudi koji ih vole slušati i to je najljepša nagrada za svakog muzičara. Publika je najvažnija u cijeloj priči", rekao nam je Enes Begović nakon promocije novih singlova.

Enesa u narednom periodu očekuju mnoga gostovanja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u inozemstvu, na kojima će promovisati nove singlove, te publici pokloniti još mnogo dobrih hitova novijeg i starijeg datuma.

HAYAT PRODUCTION

Pažljivim odabirom vlastitog kataloga, kako domaćih tako i izvođača iz susjednih država, Hayat Production se etablirao kao izdavačka kuća pod čijim su se okriljem našle velike zvijezde bosansko-hercegovačke scene.

TOP LISTA - ZABAVNA

1. NesKoH - Ostajem i gledam
2. Jasna i Sergej - Da si tu
5. Igor Vukojević - Bura
6. Ina - Tim za nebo
7. Indira Forza - Nisam spavala
8. Neskoh - Zbog tebe
9. Bukowskee - Amman
10. Enes Ukić - Vjenčani dar

TOP LISTA - NARODNA

1. Haris Dž. - Još sam neko tvoj
2. Kemo Hasić - Moje je tvoje sve
3. Šaćir Ameti - Dobra duša
4. Adnan Jakupović- Pješke
5. Jasmin Burek - Kad kažu ljubav
6. Picardia Band - Usne od borovnica
7. Zijo Kasumović - Zagrli me
8. Mikica - Ostavljena kraljica
9. Amra Halebić - Za sve kasno je
10. Alen Osmanović - Dragulji

TOP VIDEO

1. Armin Muzaferija - Samo ti
2. Zona iskljuchenja - Zauvijek mlad
3. Dženan Jahić - Miramar
4. Deni - Godine prolaze
5. Jasmin Burek -Nista više nije isto
6. Enes Begović - Oprosti srećo
7. Dijana ft. DJ Gurumix-Nemoj da se tripuješ
8. Šaćir Ameti - Znam te znam
9. Mensur Salkić - Šutim
10. Adis Škaljo - Pa šta